logo
Contactgegevens
071-401 2503
info@draekstien.nl
Haven 8, Katwijk
Search

Restaurant Katwijk

Bent u opzoek naar een restaurant in Katwijk? Midden in hartje Katwijk bevindt zich op enkele minuten lopen van het centrum, op Haven 8, restaurant Draekstien.

Bij restaurant Draekstien in Katwijk draait het om de totale beleving van een avondje uit. Omdat je genieten samen doet, introduceert Draekstien shared-dining. Geniet van overheerlijke plateaus gecombineerd met de prachtigste wijnen. Dit in combinatie met een gastvrije service  en een gemoedelijke sfeer zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit in Katwijk aanwezig zijn.

Bij restaurant Draekstien in Katwijk draait het dus om meer dan alleen eten.

Gaat u naar de musical Soldaat van Oranje?

Restaurant Draekstien in Katwijk ligt op slechts 8 minuten rijden van Soldaat van Oranje. Door de geringe reisafstand van het restaurant naar de hangaar is restaurant Draekstien het restaurant om een onvergetelijke avond af te trappen. Vanaf 5 uur staat ons personeel klaar om u te laten genieten.

Speciaal voor bezoekers van Soldaat van Oranje heeft het restaurant in Katwijk een heerlijke 3-gangen actie samengesteld. Een ware smaakbelevenis voor een heerlijke prijs! Wanneer u niet van de actie gebruik wilt maken en van de kaart wilt eten, is dat natuurlijk mogelijk.

Reserveren:

Ziet u de overheerlijke plateaus van Restaurant Draekstien in Katwijk helemaal zitten? Bij ons bent u van harte welkom. Reserveer via onderstaand reserveringsformulier voor een overheerlijk diner of bel ons op  071 401 2503. Ook voor een borrel bent u van harte welkom.

Sorry, the comment form is closed at this time.