logo
Contactgegevens
071-401 2503
info@draekstien.nl
Haven 8, Katwijk
Search

Restaurant Katwijk Soldaat van Oranje

Bent u op zoek naar een restaurant in Katwijk in de buurt van Soldaat van Oranje? Kom naar restaurant Draekstien in Katwijk! Bij Draekstien draait het om de totale beleving van een avondje uit. Een gastvrije service, shared dining en een gemoedelijke sfeer. Dit in combinatie met prachtige wijnen en de lekkerste bieren. Speciaal voor u hebben wij een Soldaat van Oranje actie. Zo beleeft u i.c.m. de voorstelling zeker een onvergetelijke avond.

U bent altijd van harte welkom in Katwijk, zij het voor of na Soldaat van Oranje!

Eten in de buurt van theaterhangaar Katwijk

Restaurant Draekstien in Katwijk ligt op slechts 8 minuten rijden van Soldaat van Oranje. Vanaf 5 uur staat ons personeel klaar om uw onvergetelijke avond af te trappen.

Natuurlijk houden wij rekening met gasten die naar de avondvoorstelling van Soldaat van Oranje gaan. Indien u tijdens het (online-)reserveren aangeeft dat u naar deze avondvoorstelling gaat, houden wij rekening met uw wensen. Wij adviseren onze gasten altijd rond de klok van 7 te vertrekken. Zo weet u zeker dat u op tijd bent voor de voorstelling.

Ontdek onderstaand de Soldaat van Oranje actie van restaurant Draekstien. Een ware smaakbelevenis voor een heerlijke prijs! Online reserveren is ook mogelijk via deze pagina. Indien u liever van de kaart wenst te eten is dat natuurlijk ook mogelijk. Vanaf € 18,50 per persoon geniet u al van onze shared-dining plateaus.

Soldaat van Oranje actie

Bij een speciale voorstelling hoort een speciale actie. Speciaal voor Soldaat van Oranje bezoekers hebben wij een actie samengesteld. Een ware smaakbelevenis voor een heerlijke prijs!

Indien u liever van de kaart wenst te eten is dat natuurlijk mogelijk. Vanaf € 18,50 per persoon geniet u al van onze shared-dining plateaus.

menu

Soldaat van Oranje actie

Smaakvolle gerechten op maar 8 minuten rijden van de theaterhangaar voor slechts € 24,50. Een speciaal 3-gangen menu voor bezoekers van Soldaat van Oranje.

Carpaccio DRAEKSTIEN

De beroemdste carpaccio van NL

Shared dining Dessert

Diverse kleine nagerechten

XXL Schnitzel Of Gegrilde Zalm

De XXL schnitzel wordt standaard geserveerd met jonge kaas, bacon, champignon, ui en champignonroomsaus en frites&mayo. De gegrilde zalm wordt standaard geserveerd met tagliatelle, champignon, dragon, kappertjes.

Reserveren:

Reserveren bij Draekstien doet u simpel en snel. Via onderstaande reserveringsmodule is uw reservering in een paar seconden van kracht. Waar wacht op nog op?

Wilt u reserveren voor een groep groter dan 20 personen? Reserveer dan via info@draekstien.nl of 071-40 12503

restaurant-soldaat-van-oranje

Sorry, the comment form is closed at this time.